Какво да очакваме в „Стъклен дом: Наказанието“




Какво да очакваме в „Стъклен дом: Наказанието“

Началото на четвъртия сезон на тв сагата „Стъклен дом“ наближава




След оспорваните избори вчера най-после стана ясно кога можем да видим първия епизод от дългоочаквания четвърти сезон на сериала „Стъклен дом“.
Драматичният финал, който ни предложиха сценаристите в началото на лятото, остави без отговор десетки въпроси. А рекламното промо на новия сезон предизвика любопитството и на не толкова големите почитатели на сериала.
Но на дългото очакване най-после ще бъде сложена точка и на 31 октомври ще видим първия епизод от новия четвърти епизод от сапунката. Под наслов „Наказанието“ в четвърти сезон ни очакват няколко драматични развръзки.
Камен Касабов ще бъде изваден от студените води на язовира, но животът му продължава да бъде в опасност, а лекарските прогнози далеч не са обнадеждаващи. Тежка битка за оцеляване ще води и Чарли, който пък беше жестоко прободен от Албена.
Не по-малко трудни ще бъдат моментите и за останалите герои от сериала. След тежка съдебна битка един от другите персонажи ще бъде обявен за виновен и ще влезе в затвора. Друг герой ще получи смъртна присъда издадена извън съдебната зала и не е известно дали ще успее да я избегне. Кой още е заплашван от покушение и кой ще успее да се спаси от смъртните опасностите, които го дебнат, ще разберем едва на 31 октомври, когато тръгва новия сезон на сериала.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи