Азис: Искам гърди! Ама не знам мъжки или женски…




Азис: Искам гърди! Ама не знам мъжки или женски…
Васко както винаги е максималист




Азис все още не е решил женски или мъжки бюст иска да придобие. „Ако ще си правя женски гърди, те ще са огромни. Перфектният пример са бомбите на Джордан. Искам такива. Колебая се също и за гърдите на плеймейтката Галя Димитрова. Нейните са страхотни и на вид, и на пипане, опитвал съм…” – коментира пред „България днес” попфолк певецът.
Освен към гигантските форми на Джордан, костинбродският славей се заглежда и по мъжествените гърди на Джейсън Стейтъм, който в момента снима у нас „Непобедимите 2”. „Неговите са перфектни. Мускулите му са идеално оформени, след като отслабнах повече от 30 килограма, искам такива” – обяснява Азис.

„Едно е сигурно – и мъжки, и женски гърди да си направя хубаво ще ми стоят” – убеден е изпълнителят. За болезнената процедура той се е оставил в ръцете на същия пластичен хирург, уголемил навремето пениса му.
Броени часове след като се сдобие с гигантски форми на гърдите, изпълнителят на „Мразиш” ще пее на живо в „Гласът на България”. „Ще бъда с всички бинтове по мен. Честно казано, не знам как ще издържа” – притеснява се Азис.
Междувременно феновете му не дочакаха резултата от операцията и вече тиражираха снимки как ще изглежда певецът, ако предпочете женските форми.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи