Маргина – кръстник на детето на Ирена Милянкова
Маргина – кръстник на детето на Ирена Милянкова
Звездата от „Под прикритие“ Ирена Милянкова се омъжила едва на 15


Тя е един от най-успешните родни модели и едновременно с това се нарежда сред звездите на сериала „Под прикритие“, без да е професионална актриса – пише „Уикенд за жената“. Не това обаче са нещата, донесли най-голяма популярност на Ирена Милянкова. Красавицата е най-известна с факта, че е само на 25 години, а вече е майка на четирима наследници, фигурата й продължава да е като на невръстна девойка, отглежда всичките си деца сама, кърмейки ги в паузите между фотосесии и почивките на снимачната площадка.
Изборът да стане майка на 15 години звучи скандално за пуританите и закостенелите хора дори и в днешното общество. Обикновено се смята, че на тази възраст раждат само ромки или тийнейджърки, залитнали по кривия път на лошите компании.
За Ирена Милянкова обаче предизвикателството да дари живот на толкова крехка възраст е най-силното доказателство за голямата любов към съпруга и Росен. Двамата се запознават, когато девойката е само на 14 и току-що е дошла в София от родния си Разград. Щурмува голямата столица като един от най-обещаващите модели в империята на Жени Калканджиева „Визаж“. Паметливи хроникьори на събитията по онова време обаче твърдят, че преди да стане негова законна съпруга, малолетната красавица минава през завивките на един от най-опасните мафиотски босове – Красимир Маринов, известен като Големия Маргин.
Според слуховете връзката им не е дълготрайна, защото по същото време той поддържа паралелни отношения със самата шефка на Ирена Милянкова – Жени Калканджиева, като в същото време е законно обвързан мъж с дълъг брачен живот. След краткотрайния флирт с Маргина крехката моделка открива мъжа на живота си – букерът във „Визаж“ Росен Чолов.
Любопитна подробност е, че въпреки че знае за връзката й с Маргина, съпругът й продължава да поддържа близки приятелски отношения с него. Именно оттам тръгват слуховете, че мафиотският бос става кръстник на детето.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи