Свърши любовта между Рачков и Мария




Свърши любовта между Мария и Рачков

Сценичната и житейска двойка крие раздялата месеци наред заради общия бизнес




И вторите опити за дълго съвместно съжителство на Игнатова и Рачков удариха на камък. Рейтингът на „Господари на ефира” и „Пълна лудница” обаче не трябва да страда. Симпатичната двойка е криела раздялата си цели три месеца. Гостите на ВИП партитата постепенно се усетили, че Мария го дава все по-често сингъл. После сверили информацията си с тази на съседите на Рачков и Игнатова в Панчарево и накрая излязла наяве истината. Русокосата водеща доста отдавна не се мяркала в общата им луксозна къща. Там „господарят” си се ширкал абсолютно сам. Най-вече продължителното отсъствие на Мария в общия им дом послужило като доказателство за раздялата им.
Някои видели с очите си как в края на юни Игнатова изнесла багажа си. Фотографите папараци на наш всекидневник пък отчитат една малка, но показателна статистика – русокосата дама е снимана у тях всичко четири пъти по светски събития, без Рачков

Красавицата флиртувала доста освободено и отказвала да обяснява къде е официалната й половинка. По тази причина гостите на светските партита започнали да избягват въпросите на тази тема. Тогава те започнали да събират информация по заобиколен начин. Някои по-наблюдателни хора започнали да усещат признаци на странните им взаимоотношения и пред камерата.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи