Да надникнем под завивките на Николета и Валери
Да надникнем под завивките на Николета и Валери
Младоженците го правят по няколко пъти на ден и навсякъде в апартамента
Сексът между Николета и Валери е коментиран почти колкото този между най-желаните мъж и жена на планетата – Брад Пит и Анджелина Джоли.Нашенските им конкуренти нямат притеснение да открехнат дори вратата на спалнята си за любопитните относно случващото се там. Признават, че обожават да го правят по няколко пъти на ден и навсякъде. В огромния им апартамент няма местенце, което да не са пробвали като поле за любовни ласки и страстен секс. Така че меденият им месец е наистина сладък.
Откакто срещна любовта в лицето на футболиста, плеймейтката сякаш осъзна, че е готова да поеме отговорността да бъде майка. Сега двамата нямат търпение за момента, в който ще гушкат своето собствено бебе. Стискат палци да е момиче, защото Валери вече има син от Алисия, а Николета винаги е мечтала да има дъщеря, която да превърне в истинска малка принцеса.
Последният рожден ден на Николета Лозанова е един от незабравимите в живота й. На 30 ноември миналата година тя вдигна щуро парти за 23-тия си рожден ден. Най-специалният гост, разбира се, беше Валери Божинов. Футболистът се появи с торта, на която беше отпечатана снимка на рожденичката. По-важният подарък обаче беше „Картиер“ с диаманти, поднесен в допълнение със страстна френска целувка, която отново взриви коментарите в светското пространство и напълни хрониките на всички медии.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи