Радина замрази профила си във Фейсбук заради задявки




Фенове на „Стъклен дом” тормозили Радина Кърджилова в социалната мрежа

Радина замрази профила си във Фейсбук заради задявки

Почитатели на сериала принудили актрисата да замрази профила си във Фейсбук. Досадници непрекъснато я заливали с покани за приятелство и тя допускала все повече непознати в приятелския си кръг. В резултат феновете започнали да я атакуват с неприлични предложения. Сексуалните задявки толкова писнали на Радина, че тя замразила временно профила си в социалната мрежа.

Кърджилова дори получила официално предупреждение, че профилът й ще бъде изтрит заради публикуване на информация с нецензурно съдържание. За да се отърве от тормоза, звездата от „Стъклен дом“ замразила профила си. В момента в социалната мрежа има 5 страници с нейното име, но актрисата предупреждава, че нито една от тях не е нейна официална, т.е. лична.
Съвсем наскоро друга публична личност се опари след общуване във Фейсбук. Фен на Албена Вулева започнал да й досажда, като я канел на среща на живо. Водещата отблъснала поканите, което озлобило почитателят й. В резултат на това той залял колата й с киселина, когато тя присъствала на светско парти в столицата – събитие, за което фенът узнал от профила й в социалната мрежа.
Вероятно след случката с Вулева Радина е взела решението да не контактува във Фейсбук. Става ясно, че в социалната мрежа можеш да срещнеш не само добронамерени почитатели, а и озлобени комплексари.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи