Последно! Юлиан Вергов умира в „Стъклен дом“




Последно! Юлиан Вергов умира в „Стъклен дом“
Звездата от „Стъклен дом“ спрягана за участие в новия ситком на Би Ти Ви „Домашен арест“


Слуховете около мъртвеца в сериала „Стъклен дом“ стават все повече и по-разнообразни. Според най-новите клюки фаталната среща със смъртта ще има героят на Юлиан Вергов, Николай Жеков. Актьорът, който доста често напускаше сериала, заради финансови спорове с продуцентите, както и заради многобройните си ангажименти за пореден път е в центъра на мълвата. Упорито се говори, че звездата от „Стъклен дом“ ще напусне сериала, за да се включи в новия ситком на Би Ти Ви „Домашен арест“, пише „Блиц“.
Новата продукция обаче е на път да разпали сериозни спорове, тъй като за нея е определен баснословен бюджет. Засега актьорите, които ще участват в нея не са известни, а рекламния клип, който върви по Би Ти Ви, също не дава много информация по въпроса.
Спряганите за участие в новата комедия „Домашен арест“ са Николай Урумов и Юлиан Вергов. За Вергов от доста време е известно, че има сериозни спорове с продуцентите на хитовата сапунка, в която участва заради ниските хонорари. След преговорите с авторите на новата продукция обаче, той бил повече от щастлив да се раздели с Калин Врачански и Елена Петрова, за да започне снимките в новия се приел, където ще получава баснословно заплащане.
Запознати определят новата лента като истински хит и своеобразна имитация на американската комедия „Женени с деца“. Освен, че ще опита да привлече вниманието на всички възрасти, ситкомът разполага с баснословен бюджет, голяма част от който е предвидена за актьорски хонорари.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи