Ванко 1 става „сватбар“




Ванко 1 става „сватбар“

Рапърът заяви, че ще става продуцент, бил мениджър на Ни Ло вече шест месеца




Позабравеният в последно време рап изпълнител Ванко 1 отново напомни за себе си, и то по неподражаем начин. Бившият затворник гордо оповести по телевизията, че в последно време се изявява като… сватбен агент. Скандалният рапър решил да смени амплоато си в последните месеци и от певец станал организатор на сватби. А първата сватба, която организирал е най-обсъжданото събитие тази есен–венчавката на Валери Божинов и Николета Лозанова, на която гостите останаха гладни, пише „Блиц“.

„Аз не виждам нещо толкова странно“, заяви в интервю пред Лора Крумова, Ванко и сподели друга изненадваща новина – вече шест-седем месеца бил мениджър и продуцент на Николета. Задачата му била да осигури договори на бременната плеймейтка, а също така и да се погрижи за имиджа й. И също така допълва, че през следващата година ще “направи голяма продуцентска къща”.
На въпроса как смята да финансира новото си начинание, рапърът заявява, че това е нещо лично и отказва коментари. Пред Крумова обаче той за пореден път заяви, че невинен е влязъл в затвора и обвиненията срещу него са изфабрикувани. Но в пълно противоречие на твърденията му, че не е склонявал млади момичета към секс срещу пари е новата кауза, за която музикантът смята да се бори – легализиране на проституцията у нас.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи