Приятелката на Росен Петров: Детето ми е от друг




Водещият най-сетне изкара на светло приятелката си Зарина

Приятелката на Росен Петров: Детето ми е от друг
Дамата на Росен Петров е хореограф на балета в забавното шоу „Комиците”. Връзката им бе разкрита преди няколко месеца, но двамата замълчаха дискретно и отказаха коментари. Днес вече не се притесняват да позират горди един до друг.

Росен и Зарина се появиха хванати за ръка на рождения ден на рапъра Устата в столичен пиано бар, а погледите на останалите гости не се откъсваха от тях. „Дали ще ми предложи брак, зависи само от него, но го очаквам!” – с усмивка отговори Зарина на въпроса дали бившият сценарист на Слави има сериозна намерения към нея. В светските среди се коментира, че двамата изглеждат стабилна двойка. „Но знае ли човек, и по-здрави връзки са се късали” – не пропускат да подметнат скептиците.
Танцьорката отрече и твърденията, че връзката им е от няколко години, а 4-годишната й дъщеля била дете на Росен Петров. Бащата на момиченцето бил предишният й приятел. Малката била официално призната от него.
Росен е известен фаталист и затова толкова дълго кри приятелката си от чуждите очи. Полицейската школа, която е завършил, вероятно му е помогнала да опази в тайна връзката си толкова дълго време – коментират светските хроникьори. Един факт се потвърждава обаче – че всички от екипа на Слави, барабар с шефа си, си падат по балерини.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи