Николета организирала сватбата си за 10 дни




Николета организирала сватбата си за 10 дни
Дизайнерката Соня Атанасова разкри, че Николета Лозанова сама е организирала сватбата си с Валери Божинов за 10 дни.


"Тя имаше ясна представа какво иска и как да го направи - от поканите до покривките за масата.

Освен това се държа изключително професионално, а не като капризна звезда", повдигна завесата около бекстейджа създателката на сватбена агенция.

Залата бе решена в лила и бяло, разкошни свещници и украса от естествени бели рози допълваха обстановката.

Кристали Сваровски по масите правеха тържеството още по-бляскаво.

Макар църковната венчавка да не бе в храм, атмосферата беше доста автентична, защото церемонията беше озвучена от цял хор, а както повелява традицията, бащата на Николета лично я предаде на силно развълнувания младоженец.

При откровенията на Николета и Валери се оказа, че той ще изкарва парите, а тя ще сменя памперсите и ще готви.

Противно на очакванията - че Ни Ло ще предпочете да запази фамилията си и да добави тази на съпруга си с тиренце към своята, т.е. да стане Лозанова – Божинова, тя прие напълно фамилията на любимия си, пише bliasak.bg.

По време на тържеството Божинов не спираше да обгрижва вече законната си съпруга. Поради напредващата й бременност двамата не бяха особено активни в хората, но не пропускаха нито един любовен блус. Първият им брачен танц беше на баладата на Richard Marx - "Right Here Waiting", с която разчустваха всички гости.



Патрик с Николета и Валери преди малко на сватбата на годината
*Снимка от Facebook-a на Венета Райкова, придружена с надпис: "Патрик с Николета и Валери преди малко на сватбата на годината!!"

Припомняме:
Плеймейтката и футболистът се венчаха в неделя вечерта в хотела на Валентин Златев в Правец. Самият той не успя да уважи младите, въпреки че бе в гест-листата, а вместо това отиде на шоуто на Жан Мишел Жар. 200 гости присъстваха на заветното "да". Един куп звезди се строиха да поздравят новото семейство Божинови, пише Sportal.bg. Бяха забелязани Жени Калканджиева, която не се отдели от Карбовски. Тв водещият подари на Валери и Николета истинско зайче.


От фолк-гилдията се строиха Азис с нов червен перчем, Софи Маринова, Илиян, Лияна, Цветелина Янева, Константин,Тони Стораро, като компания на сцената с микрофон в ръка им правеше Устата. Златка Димитрова освен нов нос показа и новото си гадже, което усилено се криеше от камерите.

Ванко 1, Петко Димитров, Венета Райкова, Нина Никол, Жоро Неделчев и много други опитаха от 5-степенното сватбено меню.

Дизайнерката Соня Атанасова разкри, че Николета Лозанова сама е организирала сватбата си
*Снимка: Princess Fashion


Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи