Дарко забрани на Ромина да се съблича




Дарко забрани на Ромина да се съблича
Мис България 2010 отказала да се снима в секс сцени, половинката й ревнувал


Освен, че е гадже на една от най-красивите българки — Ромина Андонова, футболистът Дарко Тасевски се оказа и много ревнив мъж. Дотолкова, че категорично отказва да позволи на нежната си половинка да участва в каквито и да било голи сцени пред камера — били те и заради най-популярния комедиен сериал у нас — „Столичани в повече“, пише hotnews.bg.
Лекотата, с която мис България 2010 се вписа в сериала, й спечели възхищението на критика и аудитория. Но освен това провокира сценаристите да й предложат да участва и няколко по-горещи сцени с екранния си любим Христо Гърбов. Това обаче изобщо не се харесало на половинката на бившата миска, Дарко Тасевски. Той не само й забранил да се съблича, но се опитал да я убеди изцяло да напусне сериала.
В крайна сметка двамата успели да постигнат консенсус по въпроса и Ромина се върнала на снимачната площадка. Горещите сцени били дадени на чаровната Виолета Марковска, която още в първите епизоди ще палува с Иван Юруков.
Самата Ромина ще продължи да играе празноглавото гадже на бизнесмена Цеков, но ще запази пълно благоприличие до края на сезона. Едва в последните епизоди миската ще покаже малко повече плът, но само в рамките на допустимото.

Източник kliuki.bg тагове:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи