Видео с Лияна и Андрей пази Махмуд!




Видео с Лияна и Андрей пази Махмуд!

Лияна и Андрей Аранудов имат тайна връзка – Махмуд ги държи със секс записи, заснети в любовното им гнезденце




Лияна и Андрей Арнаудов са любовници! Двамата имат тайна връзка, която консумират в апартамент на ул. “Дунав”, нает от приятел на Опосума, гръмна „Уикенд”. Фолк дивата обаче била заподозряна от мъжа си Махмуд и според запознати страховитият кюрд е наел опашка да следи всяко действие на невярната си жена.

Той дори има мръсни компромати срещу Лияна и Андрей, снимани в любовното им гнезденце на ул. “Дунав”.


Лияна усетила, че я следят и с Андрей временно са преустановили интимната си връзка. Според слуховете изпълнителката на „Ох, ох” неслучайно била избрана за водеща на „Разбий Иван и Андрей”. Самият Андрей пък постоянно й се възхищава пред познати и в медиите колко яка мацка е и как му падало ченето по дългите й крака.


Лияна обаче е жена на един от най-маститите турски гангстери Махмуд, който е известен с безпощадната си ревност. След изневярата й с Благой Георгиев, главата на футболиста едва не изхвърча и само молбите на Лияна за прошка спасиха Благо Джийзъса.


Оттогава Махмуд е нащрек, а фолк певицата уж се беше кротнала и се бе отдала изцяло на дъщеря си. Явно обаче мераците са по-силни от нея и скоро нищо чудно Лияна и Андрей да лъснат в най-скандалното порно, пуснато от Махмуд.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи