Уникална снимка! Вижте Кондьо на млади години като боксьор!




Вижте Кондьо на млади години като боксьор!
Фолк легендата говори за спорта пред сайта Zasada.bg


Фотосът, с който Zasada.bg се сдоби, е уникален! Кондьо на ринга като победител!
За никой не е тайна, че фолк звездата Кондьо е бил дългогодишен спортист.
Изпълнителят на актуалния хит „Жив съм” разказа пред спортния сайт Zasada.bg, че още по време на ученическите си години, започнал да се занимава с бокс. Тренирал девет години и ходил на много състезания Във визитката си има много престижни титли: шампион на България за младежи, 2 пъти вицерепубликански шампион, трето място на „Олимпийски ринг” за младежи. През 1982 прекъснал спортната си кариера и се отдал на музиката.

Кондьо


И към днешна дата Кондьо следи случващото се в българския бокс. „С интерес гледам боксови мачове и ми е много мъчно, че имаме толкова добри състезатели, а за съжаление се случват постоянно скандали и проблеми, които им пречат да се развиват както трябва и да носят успехи на България.”, споделя фолк легендата пред Zasada.bg. Според него държавата не прави достатъчно за бокса, а и за спорта в България като цяло.
”Лошото е, че младите хора не се възпитават така, че да обичат спорта. А дори и да имат желание да се занимават с някакъв вид спорт, няма база, където да тренират, няма никакви условия, да не говорим, че заплащането е направо смешно. Няма как при това положение да се развива спорта.”, категоричен е Кондьо.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи