Весела Кюлева пред банкрут заради гадже




Весела Кюлева пред банкрут заради гадже
Вдовицата на покойния банкер Емил Кюлев на път да фалира, заради последния си любим


Бившият футболист Мартин Станков и настояще гадже на вдовицата на Емил Кюлев, Весела бил на път да я докара до просешка тояга, пише „Всеки ден“. Заможната вдовица на банкера от години ходела на ръба на банкрута, но последното й гадже все по-силно я тласкало към фалита.

Според клюките Мартин Станков често изневерявал на чаровната блондинка, но въпреки всичките си забежки, продължавал да я използва максимално. Близки на видната дама разказват, че през последните месеци връзката им повече напомня на сюжет от психотрилър. Гаджето на Кюлева е тъпчело с успокоителни и антидепресанти, от които тя изглеждала неадекватна. Освен това, се сдобил с генерално пълномощно, което му позволявало да взима генерални решения и да се разпорежда с фирмените сметки.
Бивши служители твърдят и, че всеки опит да предупредят дрогираната си шефка за прогресивно намаляващите й финанси, рефлектирал върху тях с незабавно уволнение разпоредено от Станков. “На седмица изчезваха по 30 000 до 50 000 лева. Всяка седмица. Това продължава до ден-днешен, при това в много по-големи размери”, разкриват те.
Заможната вдовица няколко пъти се опитвала да скъса с Мартин, но той винаги се връщал. И според последните слухове почти е успял да прахоса богатството на Кюлева.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи