Венета Райкова: Юксел лъже, че не съм му дала право на отговор




Венета Райкова: Юксел лъже, че не съм му дала право на отговор
Юксел Кадриев излъга, че не съм му дала право на отговор“, заяви Венета Райкова след като в петък пред Слави Трифонов новинарят съобщи, че водещата на „Горещо“ не му е дала право на отговор във връзка със скандалното интервю, което тя направи с бившата му жена Бонка.



Припомняме ви, че дни преди изявлението на Юксел пред Слави, още в началото на миналата седмица, Венета Райкова неколкократно подчерта, че е дала право на отговор на колегата си. Тогава тя заяви, че не се е поддала на молбите му да не прави интервюто с Бонка и го е призовала първо да гледа предаването и след това да заповяда, за да изложи своята гледна точка.

Така войната между телевизионерите се развихри с пълна сила, а освен това Кадриев обяви и че ще се обърне към съда, за да получи възмездие. Той отрече информацията, че няма диплома за висше образование, която Венета изкопчи от екссъпругата му.

Въпреки че Слави Трифонов също изрази негативното си отношение към всички пикантни въпроси и твърдения, на които жълтата преса залага, самият той неколкократно попита Кадриев дали е гей.

Юксел Кадриев


Новинарят, разбира се, отрече и тези слухове, които също бяха дискутирани в „Горещо“, но не толкова директно, пише bliasak.bg.

„Не се притеснявам от нищо, чувствам се много добре. Юксел не е първият, който дава официално интервю, за да обяви, че ще ме съди, но не го прави“, Венета коментира ситуацията, в която попадна, и допълни:

„Досега не е имало нито едно дело срещу мен или предаването. Освен това съм изключително щастлива, че „Горещо“ помогна на една майка да види детето си, защото след предаването с Бонка, Юксел я потърси и тя се срещна с дъщеря си“.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи