Мария Илиева: Обичана съм и съм готова да бъда майка




Мария Илиева: Обичана съм и съм готова да бъда майка
„Х фактор” със сигурност ще роди нова звезда




Това твърди в интервю за в. „Марица” Мария Илиева, която е един от арбитрите в музикалното риалити. „Х фактор” е по-различен с това, че той търси истински артист, който освен безспорен глас и талант, е и личност на сцената, с присъствие и харизма, които отличават истинските звезди” – спята поппевицата.
На въпроса как поддържа перфектната си форма, Мария Илиева отговаря: „Скарана съм с диетите, но от известно време насам стриктно спазвам хранителен режим – пия по 4-5 литра вода на ден и ям въглехидрати само до обяд, а през останалото време – само чисто месо и зеленчуци”.
Изпълнителката споделя, че свободното й време е твърде малко, но това я кара да го цени още повече. „Както всяко нещо, славата има своите добри и лоши страни. Аз избрах този път и съм щастлива с него.Имам възможността да се занимавам с това, което най-много обичам, и да се срещам с хора, които се вълнуват от музиката ми. Свободното ми време е малко, но затова пък се научих да го ценя много. Рядко ми остават време и сили за шопинг, но ми е приятно да го правя мащабно веднъж на сезон. Когато имам свободно време, се опитвам да го споделям с приятелите си и да си почивам пълноценно” – споделя Мария Илиева.
Изпълнителката заявява, че в момента се чувства щастлива и сигурна. „Готова съм да бъда майка и искам да имам много деца” – категорична е Мария Илиева.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи