Кали: Мъжете олекнаха




„Напоследък мъжете много ми олекнаха. По-склонни са да правят сплетни и интриги – станаха по-зле от жените, няма го достойнството им, мъжката доблест".

Кали: Мъжете олекнаха
"Никога не съм подкрепяла и толерирала агресията, но е по-мъжко да си извадиш пестниците от джоба, ако не можеш по културен начин да си разрешиш проблема”, заяви Кали при гостуването си в студиото на Мартин Карбовски.
Изказването й дойде след спомените за работата й по кръчмите в началото на 90-те, когато често е била свидетел на сбивания между клиенти, а за по-голяма сигурност в едно от заведенията тя и оркестърът са били зад решетка.

Разбира се, Карбовски не пропусна да я разпита и за познанството й с две от ключовите фигури на прехода – братята Васил и Георги Илиеви.
„Те са много добри мои приятели. Напоследък често се замислям за тях – кой знае колко майки са разплакали, кой знае на колко хора може би са причинили нещо, за което да бъдат мразени и осъждани… Но онова, което аз имам като спомен от връзката си с тези хора, е много положително. Бих казала, че те са едни от малкото истински, достойни мъже, които познавам”, сподели Кали и категорично заяви, че не е спала с нито един от двамата.

„Хората си мислят, че големият ми син е син на Георги Илиев. Истината е, че той е кръстен на Георги Илиев”, разкри Кали и обясни, че това решение е било продиктувано от голямата услуга, която Жоро Илиев й е направил – осигурил е протекция на бащата на сина й, когато е била бременна, и така най-вероятно е спасил живота му.

Кали определи като грозни спекулации твърденията, че е отишла на погребението на Георги Илиев със сина си. „Отидох сама, без детето си – само с моята приятелка Ирина”, обясни тя и допълни:
„Драмата на българската жълта преса е, че няма истински папараци и че ги мързи, както всички останали, да си свършат работата. Ако моето поведение провокира това да бъда плюта или омаскарена, нямам нищо против – аз нося отговорността за поведението си. Ама ела, заснеми ме, докажи го на сто процента – не си измисляй истории за мен, глупаво е”.
Кали разкри и как е реагирал синът й Жорко, когато е прочел твърденията, че е дете на Георги Илиев: „Беше много възмутен и обиден, беше му мъчно за баща му. Каза: „Това е нелепо и глупаво, искам да ги намеря тези и да ги накажа за това, което са написали”. Певицата сподели, че половинката й Антон Краус е приел Жорко като свой син. „Основните хубави качества, които Жорко владее към днешна дата, са благодарение на Антон” и допълни: „Семейство Краус ме култивираха”. Карбовски описа това твърдение с „укротяване на опърничавата”, а Кали възкликна: „Точно така. Направиха го с много любов, с много внимание, с много уважение и с много разбиране”. На финала на разговора певицата, която вече е майка на двама сина, призна, че иска още деца и иска техен баща да е Антон Краус.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи