Радина откровено...




Актрисата Радина Кърджилова
Актрисата Радина Кърджилова разказа в интервю за сп. EVA откровено за отношенията си с мъжете в нейния живот.



"Стефан е голямата ми любов. Wosh MC, пее хип-хоп. Син е на Иван Иванов и Петя Силянова, с 2 г. е по-голям от мен. Беше много дива връзка. И двамата сме прекалено избухливи. Щастие, усмивки, ревност, скандали, караници, скандали в клубове, скандали късно през нощта. Неизлизане от къщи, драми. Непрестанно единият искаше да е над другия. Обаче толкова много се обичахме. 8 г. и половина си е почти един брак, с едно дете и с един развод след това. Минаха като на един дъх" - разказва Радина за първата си голяма любов.

"Бяхме сгодени, 2 години носихме сребърни халки. Моята я хвърлих в морето, той не знам къде я хвърли. А преди това сме правили планове. Айде ще се оженим, ще си направим къща, деца" - споделя актрисата, която е категорична, че обожава децата и до 1-2 години иска свое.

След бурния финал на връзката й със Стефан, тя се влюбва в приятел на Явор Бахаров на име Калин.
"На бара в „Градина” му казах: може ли да те целуна? Той каза „да” и го целунах. Той е прекрасен, работи за фирмата на баща си, с оптика се занимава. Живял е 4 г. в Канада, в Монреал е учил, говори перфектен английски, пътува много, кара сноуборд, фрийрайдър е. В него Радина харесала, че й действа успокояващо, но това впоследтсвие се превърнало в проблем, "защото той е прекалено спокоен и хармоничен, а аз съм прекалено дива и първична. Просто аз в един момент се уплаших, обърках се. Беше много тежък период и за двама ни. Вече не сме заедно."

В момента, макар да признава, че излиза с актьора Деян Донков, Радина заявява, че го "няма ефектът "уау". "Щом едни хора се крият, значи ги е страх, значи не е на 100%. В момента се чувствам по-свободна, отколкото съм се чувствала преди 3 месеца или 5 години. Когато има нещо недоизказано, когато и в двамата има някакъв страх или само в единия, това не е връзка. Иначе ще се заявиш и ще кажеш: аз съм с този човек и тъй като съм публична личност, нямам нищо против всички да знаят. И не ми пука за мнението на другите" - казва тя.

"Преди си мислех, че за да седи до мен, един мъж трябва да е много красив. Вече търся харизма, мъжественост. Загатната сексуалност. Харесвам мъже с хубави ръце. Това ме привлича и дори ме възбужда. Да е с чувство за хумор. Не да е улегнал, но да е целенасочен, да знае какво иска. Да ме кара да се чувствам по-слаба. Обичам да оглупявам заради един мъж. Като ме прегърне, да се чувствам като клечка кибрит, а той да е кибритът. Само че да съм една клечка в кутийката. Не да има 20. Да е неочакващ. Да има тръпка и страх, и секс, и напрежение, и притеснение. Трябва да ми е непрестанно интересно, защото иначе ми омръзва много бързо" - споделя Радина.
Снимка: сп. EVA

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи