Ани Цолова: За новата година си пожелавам още едно бебе




Водещата иска второ дете, но не смее да излезе по майчинство

Ани Цолова: За новата година си пожелавам още едно бебе

Във връзка с идването на новата година обаче звездата на „Тази сутрин“ си е позволила да каже, какво си пожелава през 2012 г. А то е, че искрено желае да стане майка за втори път – пише „Уикенд за жената”.


Заедно със съпруга си Васил Ани иска сина им Калоян да си има по-малка сестричка. Четириго­дишният хлапак не спира да аги­тира майка си да му роди бебе, с което да си играе. Половинката й също е на мнение, че вече им е време за втори наследник.

Водещата обаче категорично не иска да се вдига шум около плановете й, защото не е ясно как това ще се отрази на рабо­тата й. След като смени няколко екранни партньора, тя не крие, че най-накрая е сигурна и спо­койна заедно с Виктор Николаев в ефир. Въпреки това Ани Цолова смята, че сега не е най-добрият момент да излиза по майчинство, тъй като борбата за рейтинг в сутрешните блокове е ожесточена. От друга страна, съзнава, че е на 36 години и няма много време за второ дете.

Ани и операторът от Би Ти Ви Ва­сил Мичев се запознават преди повече от десет години. „Всичко започна много спонтанно. Случи се в момент, когато Би Ти Ви не съществуваше. Срещнахме се в едно телевизионно училище, кое­то събираше кадри за старта на медията. Още тогава усетих особена емоция. Винаги съм била против връзките на работното място. Около мен има достатъчно примери за телевизионни бракове, които не успяват. Затова в началото ме беше страх. Но ето че се получи“, разказва Ани.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи