Катрин Вачева: Ще доведа до край делото срещу Орлинов




Моделката говори и за делото срещу Орлин Орлинов

Моделката говори и за делото срещу Орлин Орлинов

Какво се случва с делото на Катрин Вачева срещу Орлин Орлинов?



Пред Zasada.bg моделката споделя, че делото е факт и тече, напук на всички спекулации и жълти статии, че е прекратено. Вачева не крие, че доста дълго чакала, но не се отказала, няма и да се откаже докато не дочака справедливостта, за която се бори. „Много хора се опитаха да ме смачкат психически, да ме изкарат каква ли не… Търпя и гледам да не приемам толкова навътре всичко казано и изписано за мен… Болката си е моя, аз си я знам, но поне, ако очакват да ме видят сломена и отчаяна, то ще ги разочаровам! Аз съм много силно момиче и ще отстоявам себе си, въпреки всичко.”, казва брюнетката.

Коррицата на книгата „Лошите момичета на България”(може да я поръчате на сайта www.loshimomicheta.com само срещу SMS от 2.40лв), беше отвлечена и пребита от бившия играч на ЦСКА в началото на 2010-та година.

„Едно е да каже футболист: „Аз ходя с манекенка или с еди си коя певица, отколкото: „Аз ходя със счетоводителка“, нали така?!”, казва Катрин на запитване защо е толкова честа колаборацията между футболист с моделка или фолакджийка.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи