Александра: Да, спах с мъжа на Теди Кацарова!




Александра: Да, спах с мъжа на Теди Кацарова!
Заелата трето място на първото българско издание на X Factor Сани Алекса за първи път разкри, че е имала авантюра с финландеца Макс. Но твърди, че не тя е причината да се разпадне семейството му с друга българска певица - Теди Кацарова.


"Познаваме се с Макс от времето, в което беше с Теди. И в един момент, когато при тях нещата се обърнаха, той потърси утеха при мен – започна да ми споделя, да се оплаква, да пита какво се пише в нашата преса за връзката им. Около половин година комуникирахме онлайн. В един момент се обади, плачейки, и ме помоли да му намеря адвокат, не издържал повече и щял да се развежда", откровена е Алекс в интервю пред списание Story.

Тя не крие, че двамата са имали интимни отношения, докато той е бил в България. Но Александра възприемала връзката повече сексуално и нямала никакво намерение да се омъжва за него. За разлика от Макс, който искал връзката им да се задълбочи.

С любовните завоевания Александра е на път да засенчи менторката в X Factor Поли Генова, която беше последната ни представителка на Евровизия.

В Дюселдорф тя не успя да се класира на финала, но за сметка на това изкара бурна нощ с фронтмена на британската група Blue Саймън.

"Заварката" между двамата станала по време и след афтър партито на конкурса.

Източник dnes.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи