Милионерът Сираков избра хубавата Ели
Милионерът Сираков избра хубавата Ели
Главният герой в романтичното риалити ''Милионер търси съпруга'' по TV7 Христо Сираков избра да сбъдне мечтата на Ели и да сподели бъдещето си с 20-годишната варненка.


Милионерът уточни, че времето за опознаване не било достатъчно и че на този етап не възнамерява да предлага брак. Въпреки това Ели беше изключително щастлива след финала и получи поздравления от другата финалистка Дарина.

Финалът не мина и без изненади. Една от трите финалистки беше дисквалифицирана от надпреварата – това беше порноактрисата Виктория Радина. Оказа се, че тя е пропуснала да признае на Сираков с какво си изкарва хляба. Самият Христо реагира доста остро и не се поколеба да отстрани претенциозната кандидатка.

Докато се вихреше на екран, риалитито ''Милионер търси съпруга'' предизвика сериозен интерес и остра полемика сред зрителите, превръщайки се в едно от най-успешните и обсъждани предавания в родния ефир.

Посетете Facebook страницата на Милионер търси съпруга facebook.com/milionertv7 за новини и коментари, свързани с риалити шоуто.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи