Клиент към Джина Стоева: 20 хиляди лева, за да си съблечеш блузката




Мъж предложил на певицата щедрата сума, ако си свали блузата

Клиент към Джина Стоева: 20 хиляди лева, за да си съблечеш блузката

Фолк певицата Джина Стоева е една от най-известните изпълнителки у нас. След дълги години на сцената фолк дивата признава, че й е време за семейство, но все още не се чувства готова за това. За сметка на това е винаги готова да забавлява публиката с песните си, дори и когато тя иска не само тях.


В свое интервю певицата разказва, че като изпълнител, който пее по клубове и дискотеки, често получава и неприлични предложения. В зората на кариерата на русенката също не липсвали такива. Със смях Джина си припомня времето, когато работи в заведение в родния си град и получила едно от първите си неприлични предложения. Един от сервитьорите се приближил до нея й и казал: “Ей оня човек предлага 20 хиляди лева, за да си съблечеш блузката”. Певицата се изсмяла тогава на предложението, но признава, че ако днес й отправят подобна покана би се позабавлявала доста повече, пишат от blitz.bg.

„Ако тогава бях на сегашния акъл, щеше да се развие интересно историята. Да, добре, нека брои половината пари на масата, а след това останалите!“, споделя с усмивка Джина и признава, че освен неприлични предложения, е имала и своите романтични мигове с интересни мъже.

Източник hotnews.bg

1 коментар:

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи