Златка Димитрова се нахвърли върху дете




Плеймейтката Златка Димитрова
Плеймейтката Златка Димитрова е заплашвала грубо 14-годишно момиче във Facebook, твърди лелята на пострадалото дете пред в. "Монитор".


Причината била, че тийнейджърката не харесвала бургазлийката и явно показала това с отрицателни коментари във фен страницата й.

Скандалът гръмна в социалната мрежа, където на официалния профил на плеймейтката възмутената леля коментира нелепата случка.

“Предупреждавам лично теб и твоята сестра София Алексиева. Разбера ли, че сте заплашвали племенницата ми на лични SMS-и и да я псувате така грозно заради това, че не е харесала персоната ти ще си получите заслуженото!”, написа Соня Дикова.

Не става ясно обаче откъде Златка се е сдобила с телефон на 14-годишното момиче. Предполага се, че тя е позната на приятели на плеймейтката и сестра й София.

Според лелята на момичето моделката псувала невръстната тийнейджърка на майка и използвала други нецензурни думи. В едно от съобщенията, изпратени от Златка Блек, имало заплаха, че малката може и да не види отново Нова година, придружено с клетви.

“Няма как на сила да те харесва всеки. Потресена съм!”, заключи в мрежата лелята.

Според светските клюкари Черната Златка се е изнервила, след като останала без гадже и нямало кой да топли леглото й. Знойната красавица, която само преди няколко седмици показа официално последното си гадже Миро, изненадващо се раздели с него преди празниците.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи