3 сигурни знака, че е време за раздяла




3 сигурни знака, че е време за раздяла
Един от най-трудните моменти в живота безспорно е раздялата с любим човек. Болезнена, но и необходима се оказва тя в някои ситуации.


Как можете да разберете дали е време за раздяла, на помощ идват следните сигнали:

1. Отдавна не разговаряте
Не само че не можете да си спомните последния път, когато сте разговаряли нормално и сърдечно, но и нямате желание за това. Сигурен признак, че нещата куцат и е време за сериозна равносметка на връзката ви.

2. Не правите секс
Сексът е като въздуха в една връзка. Колкото по-рядко го правите, толкова по-„болни“ стават взаимоотношенията ви. Ако причина за разредения, почти липсващ секс е нежеланието, обмислете имате ли бъдеще с този човек.

3. Нямате желание за общи пътувания, излизания, преживявания
Ако все по-рядко излизате заедно навън и всеки от двамата търси забавление самостоятелно, то тогава нещата са излезли от контрол. Поговорете си сериозно дали връзката ви има бъдеще, след като не ви е приятно да прекарвате времето си заедно.

Източник dnes.bg

2 коментара:

  1. Mъжете над 50 г.имат вече комплекси и дори да имат всичко ,дори да обичат до полуда жената до себе си и тя да им дава това което те желаят ,те просто си тръгват ...от страх ,неуверени че найстина са обичани и желани .Едва ли някога биха си признали че са сгрешили .

    ОтговорИзтриване

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи