Трите грешки когато го подозираме в изневяра




Трите грешки когато го подозираме в изневяра
Снимка: архив, Reuters
Имаш подозрения, че приятелят ти изневерява? Държи се странно, дистанциран е, крие GSM-а си и не знаеш къде е? Нямаш истински доказателства, но вярваш в женската си интуиция? Ако мислиш, че приятелят ти ти изневерява, е важно да разбереш дали това наистина е така. Постарай се обаче да избегнеш трите грешки, които жените правят, когато смятат, че става дума за изневяра.


Бурна реакция
Първата грешка, която правят жените, е да изгубят контрол над емоциите си. Ние, жените, сме прекалено чувствителни и често започваме с нападки, основаващи се само на подозрения. Викове, крясъци, истерии и изблици на ревност – това е естествената реакция, която обаче е напълно погрешна. Той ще се защитава, казвайки, че си луда и те гони параноята. И не можеш да го обвиняваш за това. Докато нямаш твърди доказателства за твърденията си, не губи достойнство.

Обвинения без доказателства
Не отправяй обвинения, без да имаш доказателства. Но го наричай измамник и не го обвинявай само въз основа на интуицията си, защото с подобни нападки можеш да предизвикаш обратен ефект: той ще се постарае да укрива по-добре евентуалните доказателства за евентуалната си изневяра. Когато тръгнеш да говориш с него, се въоръжи с доказателства и то не само например снимка, на която се виждат той и тя да вървят един до друг, а с убедителни доказателства като мейли, SMS- и и уличаващи го снимки. Колкото по-категорично е доказателството, толкова по-убедителна ще си.

Среща с любовницата
Най-лошото нещо, което много жени правят, когато научат за изневярата, е да се срещнат със съперницата си. Това е безсмислено, защото тази жена всъщност не е направила нищо лошо. Да, знаела е, че той си има някоя, но това днес не е нещо ново и очевидно за нея това не е било важно, когато е започвала връзката. Така че това няма да се промени с каквито и да са заплахи или тъжни истории. Вината е единствено негова, той е решил да се впусне в тази авантюра зад гърба ти. Най-добре ще е да го оставиш той да реши какво иска, а и да дадеш на себе си време за същото решение. Ако тръгнеш да го молиш да я остави и да се надяваш, че вашите отношения ще се оправят за един ден, ще изглеждаш отчаяна. Заплахите и обидите към любовницата само ще те изкарат „луда“ в очите им, пише Index.hr.

Източник dnes.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи