Биляна Йотовска: Оклеветиха ме, че съм проститутка
Скандалната манекенка доста нашумя наскоро, след като името й се появи в сайт за елитни проститутки
Следвайки старото поверие, че където хвърлиш пъпа на човек, такъв ще му е късметът, манекенката Биляна Йотовска решила да хвърли пъпа на дъщеря си Никол в Дубай.Златният град изглежда силно е впечатлил знойната манекенка, щом иска дъщеря й да живее в лукс като този. Красавицата роди преди около година, но вече е в отлична форма и беше в меката на бижутата и петрола, където със свои колежки представя танцувалното си развлекателно шоу "Secret Garden".

Скандалната манекенка доста нашумя наскоро, след като името й се появи в сайт за елитни проститутки. Тогава тя отрече да има нещо общо с посочената в него реклама и се разграничи от скандала.

Сега красавицата изглежда е решила да покаже пищните си форми с танци, а не като практикува най-древната професия на любовна жрица. И май се справя доста успешно — 27-годишната брюнетка не пропуснала да се похвали, че заедно с колежките си вдигнала настроението на над 1500 фена по време на парти в Бахрейн, пише blitz.bg.

Биляна много се гордее с мъжа си Митко: "Не мога да повярвам, че имам такъв съпруг до себе си. Хем си гледа семейството, хем ме обича, хем е добър баща, хем не ходи по жени."

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи