Ума Търман позира за Harper's Bazaar
Една от жените с най-дългите крака в киното позира за февруарския брой на "Harper's Bazaar".

Една от жените с най-дългите крака в киното позира за февруарския брой на "Harper's Bazaar".

Бившата съпруга на Итън Хоук е истинско предизвикателство за дизайнерите, заради високия си ръст, но пък тя винаги успява да се облече така, че да излъчва стил и класа.


"Хората, които порастват бързо минават през един период, в който се чувстват доста несръчни. Моят приключи, когато станах на 35 години", споделя 41-годишната актриса.

Легнала на диван, опъвайки прекрасните си бедра, облечена в рокли на Александър Маккуин, Ума разказа за живота си и новата си любов.

"Има нещо, което наистина искам да кажа за моята любов: По-щастлива съм сега, отколкото бях години наред. Опитвам се да водя спокоен живот. Чувствам се по-малко уморена, в сравнение с годините, когато бях по млада", разказва звездата.

Дамата в момента излиза с Арки Бусон, който я кара да се чувства обичана и желана.

В интервюто за списанието Ума разкрива и тайната на слабата си фина фигура: "Опитвам се да спортувам във всяка свободна секунда. Нямам специален режим. Просто излизам и се разхождам".

За последната си роля с колегата си Робърт Патинсън в лентата Bel Ami" Търман допълва: "Той има тази гладка и белстяща кожа, както във вампирската продукция".

Ума Търман

Ума Търман

Ума Търман

 Източник dnes.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи