Окровено за моделката Аделина от ''Умна и красива''
Окровено за моделката Аделина
24-годишната Аделина Димитрова, станала известна с участието си в риалитито на Слави Трифонов "Умна и красива", ни даде откровено интервю, в което разказа за себе си и опроверга клюките, че е новата любовница на шоумена.
Силиконовата красавица остана на второ място в риалитито, след като на финала бе победена от козметичката Валерия Цимбал.

- Вярно ли е, че няма умна и красива българка, имайки предвид крайния резултат? - Българската жена се е доказала и се доказва ежедневно, както в живота, така и в професионалното си развитие.

 - А вярно ли е, че си новата изгора на Слави Трифонов? - (Усмихва се). Не, и няма да коментирам повече този въпрос.

 - Влече ли те известността? - Известността не е самоцел към която се стремя, преди всичко си отговорен пред обществото, обект на коментари - понякога хубави, друг път не до там.

 - Ти си модел на Ивет Фешън. Каква е оценката ти за българските модели? - Моделът не е само красива външност, той съчетание от интелект, харизма и излъчване. Българските модели притежават много качества, но професионално развитие в тази сфера могат да постигнат най-вече в чужбина.

- За да отидеш в риалитито на Слави значи се мислиш за умна, красива, секси... пречи ли ти или ти помага това сред мъжете? - На кастинга се явих на шега, но хубавите неща се случват точно когато най-малко ги очакваш. Всички мъже първоначално виждат само външния вид, но е необходимо много повече, за да задържиш вниманието върху себе си.

- Оттук накъде? - Искам да се занимавам с телевизия, чувствам се добре пред камера.

24-годишната Аделина Димитрова

Аделина Димитрова, станала известна с участието си в риалитито на Слави Трифонов "Умна и красива"


Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи