Иван издигна любовницата си!




Иван Христов издигна любовницата си Ирина Сарачинова
Продуцентът на ''Станция Нова'' Иван Христов издигна любовницата си Ирина Сарачинова. Той не само не закри рубриката й ''Най-добрата майка'' (която е с най-ниския рейтинг в целия блок), но й даде и още цели 5 часа ефирно време.



Сарачинова ще е една от четиримата водещи на новата рубрика в ''Станцията'' – ''Почивна станция'', която вече ще се излъчва не само в неделя, но и в събота, съобщи лично любовникът й Иван в ''Станция Нова'' пред изпълнения с неприязън поглед на все още законната си жена Вихра. Сега ''отчаяната съпруга'' ще трябва да гледа как омразната й съперница трупа нова тв популярност, докато тя ще продължи да се мъчи с Мая Савова.

Решението част от ''Станция Нова'' да мине в събота е на Нова тв, чее спешно трябваше да се намери гледаемо предаване за ''гръб'' на Лора Крумова и ''Модерно'' по bTV. Промяната ще е факт още от тази седмица.

Новата рубрика ''Почивна станция'' ще върви в събота от 9 до 12 часа с водещи Яна Грудева, Ирина Сарачинова, Витомир Саръиванов и Стефан Щерев. В неделя ще се излъчва от 9 до 11 часа, а вместо Яна ще гледаме Нана. След 11 ч. в неделя програмата на “Станцията” си остава същата без ''Последно 10'', което пада от екран, пише blitz.bg.

''Станция Нова'' пък ще свършва вече в 17 ч., когато започва новото предаване на Нова тв ''Разследване''. Основният му автор е топжурналистът Васил Иванов, който преди три месеца се опита да напусне медията.

Източник hotnews.bg

1 коментар:

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи