Промоцията на Мария - кичозна и пълна с гафове
Промоцията на Мария - кичозна и пълна с гафове
Промоцията на поп фолкминьончето Мария мина доста бляскаво и не чак толкова, имайки предвид безброй многото гафове.Певицата посрещна медиите на столче, разписвайки автографи и очевидно вживявайки се в ролята на световна звезда. Това бе доста комично от нейна страна, шушукаха насъбралите се журналисти.

При появата на Мария с първия тоалет, който наподобяваше комбинезон или нещо като нощница, публиката масово се питаше „Това ли е модерно?“. Второто й облекло беше като блуза в сиво и зелено с розово сако и гащета, в комбинация със сини обувки, които тотално напомняха имиджа на Сашка Васева.

Подобно на промоцията на Галена, и тази на Мария не мина без промотиране на отегчителен филм за проектите на пайнерката. Това накара гостите да излязат за по цигара извън залата.
Единствено сцената бе на ниво, като изключим платната, висящи от тавана, сякаш създаващи атмосфера за спектакъл в цирк.

с новия си любим Християн Гущеров

 И наистина циркът бе завършен, като в края на промоцията Мария отиде пред майка си, сестра си и забележете – дъщеря си, да нацелува новия си любим Християн Гущеров.

От колежките на Отварачката я уважиха само 3-4, а Цветелина Янева не й поднесе дори букет, имайки предвид тяхната отскорошна вражда заради вестника на нейния любим.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи