Катрин Вачева: Събуждаме греховни желания в мъжете!
Катрин Вачева: Събуждаме греховни желания в мъжете!
Проектът "Лошите момичета на България" ми хареса още след като прочетох заглавието. Има провокация, загадка, харизма... Така наречените "лоши момичета" винаги са най-желани.


Това е както лошите момчета - там е адреналина, тръпката, комбинацията на сексапила, красотата, ловкият ум, смелост и различност'', казва Катрин Вачева. Сексапилната брюнетка, освен, че е една от героините на хитовото четиво, е и красавицата, която ни гледа от корицата му.

''Ние сме много коментирани, слагани в какви ли не рамки и образи, но безспорно желани и където и да се появим привличаме внимание и събуждаме греховни желания в мъжете и злобни коментари от страна на жените. За мен е удоволствие и чест, че именно мен избраха за корица на тази книга'', добавя прелестната брюнетка, която наскоро взриви медийното пространство с убийствена еротична фотосесия, пише slava.bg.

Катрин признава, че след появата на снимките е била атакувана от десетки футболисти във Фейсбук.

''Получих комплименти за снимките ми и за това, че отново съм в перфектна форма да радвам и впечатлявам с работата и визията си'', отбелязва брюнетката. Тя смята, че е нормално футболистите да си падат по манекенки и фолк певици.

''Манекенките имат хубави тела, секси са, поддържат ги с тренировки и диети, за да изглеждат добре на подиума или на снимки. Певиците също трябва да изглеждат добре на сцената. Едно е да каже футболист: "Аз ходя с манекенка или с еди си коя певица, отколкото: ''Аз ходя със счетоводителка", нали така?!'' аргументира се Катрин.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи