Радина: Деян Донков е мъжът с главно М




Радина призна за чувствата си към Деян

Радина призна за чувствата си към Деян

„Деян определено е мъжът с главно „М“. Много го обичам. Както при всяка връзка, в началото имах своите страхове. Но любовта му ми помогна да ги преодолея. Сега вече имаме планове за бъдещето. Абсолютно сериозно гледам на отношенията ни. Очаквам да се омъжа за него, няма какво да крия. Искам да имаме и деца“ – споделя актрисата Радина Кърджилова пред „Уикенд за жената”




Деян Донков: „Обичам я първо заради доброто й сърце и красивата й душа. Тя е жената, която ме кара да се чувствам пълен. Спомням си, че в началото имаше страхове, които трябваше да се преодолеят от нея и от мен по някакъв начин.


Обичаме свещите, обичаме хубаво червено вино, обичаме да се обичаме. В нея живеят и малко дете, и зряла жена, и лошо момче. Не е лесно, пък е чудесно.“

Радина Кърджилова и Деян Донков взривиха светското пространство с признанието си в национален ефир, че се обичат и градят сериозни планове за бъдещето, включващи създаване на семейство и деца. Дали актьорите, фигуриращи на челни места в класациите за секссимволи, наистина ще се обвържат помежду си с брачен съюз, ще покаже само и единствено времето. Засега факт е само, че любовта е способна на чудеса и може да промени манталитета дори на разхайтен донжуан и палава красавица, каквато слава имат Деян и Радина.

Наскоро двамата заснеха рекламен клип, от който лъха на нежност и страст същевременно.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи