Икономът на Емил Димитров: Той беше много самотен човек




Икономът на Емил Димитров: Той беше много самотен човек
Икономът на естрадния изпълнител проговори за отношенията си с него
Близо седем години след смъртта си Емил Димитров продължава да е едно от големите имена на българската естрада. И докато песните му са смятани за класика и днес, интересът към личния живот на звездата, продължава да бъде огромен. За връзките си с Емил Димитров разказва и икономът му Любен Стумбов, с когото живеят заедно близо пет години. Макар по-късно мъжът да напуска двамата остават близки до смъртта си.


За първата си среща с певеца Стумбов споделя, че са се запознали случайно пред НДК. Той чакал свой приятел, да го вкара на концерта, а Димитров както винаги пристигнал в последната минута. Видял разплакания младеж и го взел със себе си на концерта. А след това и в дома си, пише „Блиц“.

За връзка на изпълнителя с Васил Андреев Любен разказва, че е била изключително бурна. „Караха се, биеха се двамата, но много държаха един на друг.“ споделя бившият иконом на Емил Димитров. Признава, че в началото той самият често е ставал обект на споровете им, заради ревността на Андреев, но с времето всичко утихнало. „Васил първо ревнуваше от мен – нямаше много доверие, че съм само иконом в къщата. После взе да ми вика за Емил „майка ти”. Защото Емил по едно време наистина искаше да ме осинови.“, допълва той.

Що се отнася до връзката на Димитров с Лили Иванова, отношенията между тях Стумбов описва като много близки. Двамата дори на шега си обещавали да се оженят. „Ако се оженим двамата, ще сме печатница за пари!”, подхвърлила веднъж на шега Лили Иванова, разказва той.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи