Ники Михайлов отрече да има връзка с Мария! Дали!?




Ники Михайлов отрече да има връзка с Мария! Дали!?
Футболистът заяви, че не изневерява на Алисия с колежката й Мария, шофьорът й не бил нает от него


Футболистът Ники Михайлов направи опит да опровергае слуховете за поредния скандал, в който беше забъркан днес, но не е особено убедителен, затова и едва ли някой ще му повярва. Най-новите клюки около спортиста недвусмислено го свързват с колежката на приятелката му Алисия, Мария.
Един от най-добрите приятели на футболиста, бившият спортист Емил Топалов, от доста време е в ролята на шофьор на фолк дивата. Лично той се похвалил, че кара бентлито на дребната брюнетка, като дори качил своя снимка в социалните мрежи.
Макар обикновено Михайлов да игнорира подобни слухове, свързващо го с други жени, този път доста бързо се опита да опровергае мълвата. Часове след като избухна скандалът пред „Блясък“ футболистът заяви, че няма нищо общо с Мария, нито с назначаването на стария му приятел за неин шофьор.
Запознати обаче коментират, че опровержението е направено под диктовката на Алисия, която не искала да бере срам заради изневерите му.
Фолк дивата, която обичайно не е много словоохотлива, стане ли дума за личния й живот, също побърза да опровергае мълвата. Мария заяви, че двамата просто са били по едно и също време в Сен Тропе и оттам е тръгнала мълвата. Но брюнетката е категорична, че няма интимна връзка с Михайлов и двамата са просто семейни приятели. Фолк певицата дори подчертава, че все още е заедно със съпруга си Димитър Андонов и не желае да прави пиар с личния си живот. Доколко обаче твърденията на двамата са достоверни и наистина ли нямат връзка, тепърва ще се разбере.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи