Яна Маринова била пребита заради мъж




Яна Маринова била пребита заради мъж
Преди няколко години актрисата и моделка Яна Маринова си направила пластична операция на лицето, защото станала жертва на жесток побой и трябвало да прикрие ужасните белези по фейса си.


Поводът е банален за палава дама като нея, пишат от kliuki.bg. Случило се така, че в едно и също време тя и друга сладострастница делили един и същи мъж – млад и много красив. Другата любовница на общия любим дори се водела за негова сериозна приятелка. Яна го давала широко скроена и хич не се връзвала да ревнува, макар да знаела за съществуването на другата, на съперницата. Онази обаче не била толкова ларж и не искала да дели мъжа с Яна.

Един ден Яна и невярното гадже на Янината съперница били спипани на калъп. Побеснялата ревнивка веднага замислила пъклен план за отмъщение. Привикала няколко свои дружки, причакали Яна пред стадион „Славия”, където днешната актриса от „Стъклен дом ходела на кикбокс.

Неподозираща нищо за засадата, Яна свършила тренировките и се отправила към дома. На пътя й се изпречила групата разярени жени, които жестоко я сритали и удряли главно по красивото лице. В резултат то се превърнало в пихтиеста маса. Един от ударите счупил носа й. Впоследствие той зараснал накриво. За кратко злобари започнали да прикачат на блондинката прозвището Яна Клюна. От трайното присъждане на прякора Яна Маринова се избавила с помощта на пластична операция.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи