Преслава окраде балада на Риана




Преслава окраде балада на Риана
Смущаваща прилика между две песни на нашата фолкзвезда Преслава и световната попдива Риана вбеси феновете на световната звезда.


След консултация с няколко музикални спецове, те категорично се произнесоха, че баладата от новия албум на добричлийката "Как ти стои" е копие на тази на родената в Барбадос звезда - "Stupid in Love", пишат от hotarena.net.

От няколко баладата на Преслава "Право на влюбване" върви в сайта за видеосподеляне VBox7, след като пък от петък на пазара е и новият албум на фолкпевицата.

"Право на влюбване" удивително много копира творчеството на Риана. Началото на двете парчета е едно и също, като за парлама някои тактове са променени.

"Музиката е еднаква, просто изпяването на Преслава е различно. С това са гледали да избягат от оригинала, но май не са го направили достатъчно успешно, след като приликите са доловими и с просто ухо. В баладата на Риана има R@B бас, а в "Право на влюбване" са променили аранжимента, за да докарат попфолк звучене", коментираха музикални спецове.

Взаимстването от Риана значи ли, че Преслава е изпаднала в творческа криза? Още повече, че феновете й не останаха съвсем доволни от песните в новия й албум.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи