Камелия го удря на морал




Камелия недоволства от младите

мелия го удря на морал
Това, че въз­растта променя гледната точка, важи вече и за палавата фолкфурия Камелия. Доскоро най-разкрепостената и изобретателна атракция в чалга бранша няма­ше нищо против да прави шоу с предизвикател­ното си поведе­ние и облекло.



Или дори с осезателната липса на пос­ледното. Певицата дори е признавала, че се изявявала на сцената без бельо – пише в. „Женски свят”.

В последно време Ками съвсем спонтанно негодува срещу момичетата, нейни колежки, чието бельо е не­достатъчно. Тя е недоволна и от това, че въпреки кри­зата, в бранша не спира роенето на дебютантки, кои­то подбиват пазара и рутят цената на „старите пуш­ки“.

Огън момичето на фолка коментира ситуацията така: „Имам участия, но не колкото преди. Попфолкът не умира, но има страхотни проблеми в бранша, натрупани с годините. Когато аз първа заговорих за проблемите преди повече от година, никой не ми обър­на внимание“.

Камелия се възмущава и от морала на нови­те звезди. Признава, че е пяла без бельо, но ставало незабелязано. А сегашните момичета разчитали само на това, а то е недостатъчно. Според водещата на „Споделено с Камелия“ ядрото на попфолка било разби­то – смята чипровската икона в чалга бранша.

Учудващо е, че точно Камелия го удря на морал. Най-малкото защото нейни снимки в стил нуди на плажа бяха медиен хит по време на летния сезон.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи