Цветанка остана на улицата




Цветанка остана на улицата
Жената на Веско Маринов остава на улицата, синът й Кристиян отива при баба си и дядо си, пише “Всеки ден”.


Цветанка Маринова останала напълно сама. Дори собствените й родители се отрекли от нея заради позора, който изживели покрай изневерите й, твърди изданието. Ягода и Стоил били в потрес от секс аферите на дъщеря си и настоявали дори да й вземат детето.

Според възрастните хора синът на Цветанка Кристиян не трябвало да расте покрай нея. Разкрепостеното отношение на майката към живота влияело зле на 13-годишното момче.

Майката и бащата на Цветанка живеят в софийското село Железница, но съседите им не са им виждали очите от две седмици насам. Таткото Стоил Господинов, който навремето държал ферма и отглеждал прасета, не стъпвал в селската кръчма, откакто щерка му бе опозорена от Веско Маринов.

Според съселяните й Цветанка е изгонена от родителите си, които не я допуснали да се прибере в родния си дом, след като пламнала сексаферата “Стоичков”.

Приятели на бившия футболист Мариус Уруков, който навремето бил съотборник на Стоичков в ЦСКА, разкриват, че бившият мъж на Цветанка също бил сринат психически след пламналата сексафера. Мариус се ядосвал на бившата си жена не от ревност, а заради децата им.

И ако голямата им щерка – 21-годишната Елизабет, е извън България и е на възраст, в която може да преодолее ставащото, то 13-годишният Кристиян преживявал тежко панаирите между Веско Маринов и майка си Цветанка. Момчето било толкова обидено и наранено, че дори не желаело да се среща с родителката си, пише вестникът.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи