Ексклузивно! Емануела е бременна?




Ексклузивно! Емануела е бременна?
Фолк певицата се появи на рождения си ден със закръглено коремче, спрягат я за бременна
Тези дни фолк певицата Емануела отново влезе в обектива на фотоапаратите и то видимо напълняла. Чернокосата красавица реши да отпразнува рождения си ден, облечена в секси тоалет, който подчертаваше всяка извивка на вече не толкова стройното й тяло, а също и закръгленото й коремче.


За огромна изненада на мнозина синеокото изкушение на попфолка, което доскоро радваше всички с изваяните си форми, в последно време изглежда видимо занемарено. Само преди няколко месеца я видяхме силно подпухнала на турнето на Фен тв, където, освен налети форми, демонстрира и доста фалшиви трели. Седмици по-късно гласовитата брюнетка се появи на участие на стария си приятел Азис с огромни сенки под очите и хлътнало лице.

Според някои всички тези промени, както и закръгленото коремче, което певицата гордо демонстрира на рождения си ден наскоро, съвсем не се дължат на обикновена преумора и натрупани излишни килограми. Доста упорито се говори, че Емануела отново е забременяла и затова наддава на тегло. Не можем да кажем дали тази информация е достоверна, но предвид, че доскоро излизаше с продуцентския син Денис Касъмов, нищо чудно синеоката фолк дива наистина да е на път да стане отново щастлива майка.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи