Любовни трепети тресат Ерик и Мис София




Вивиан Костова завъртя главата на Ерик




Ерик и Вивиан демонстрират топли чувства и вече декларираха любовта си в социалната мрежа Фейсбук.

Имената им са като на персонажи от „Дързост и красота“, но визията им е далеч по-екзотична от тази на спретнатите сапунени герои.

За никого не е изненада, че двете гълъбчета не са се срещнали за пръв път в Народна библиотека. Двамата споделят любовта към нощния живот и бурните фолк ритми.


Нощната птица Вивиан се прочу първо като изгора на неуспелия вратар Славчо Тошев. Тяхното общо интервю за телевизия КраКра разсмя цяла България. Романтичната история, която ги свързваше, приключи за няколко месеца. Двамата дори се скараха в ефир как да поделят общите си домашни любимци – две миниатюрни кученца.

Всяко зло за добро – след случилото се Вивиан извади късмет и бе избрана за Мис София. Сега героинята от клиповете на Тони Стораро е влюбена в певеца Ерик.

Той доби популярност като двойник на Азис, а по-късно смени стратегията си и „избяга“ от метросексуалния си имидж. Мачовският вид и славата му са привлекли фатално жадната за слава миска.

Освен че не се срамуват да излязат на светло, фолк певецът и миската дори обмислят сватба.
Преди дни Вивиан сподели в коментарите на личния си профил, че е бременна в първия месец! Бързо след това изтри информацията, с което нито потвърди, нито отрече скандалното разкритие.

Дали новоизлюпената двойка ще се превърне в младо семейство с първо отроче, предстои да разберем.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи