Бойко Кръстанов призна, че е скъсал с Ива




Бойко Кръстанов призна, че е скъсал с Ива
Любимецът на тийнейджърките Бойко Кръстанов отново е свободен, призна той самият тези дни. Актьорът неочаквано се раздели с приятелката си Ива Янкулова само седмица след като се появи поредния слух, че двамата не са заедно.


Причините за края на връзката им актьорът предпочита да запази за себе си, но сподели, че предпочита лично да признае за раздялата пише „Блиц“.

“Разделих се с Ива наскоро. Това е нещо, което рано или късно ще се разбере, затова предпочитам да излезе от мен”, заяви в свое интервю звездата. Въпреки преживяната лична драма, Бойко изглежда не тъгува твърде много за загубената любов. “Определено не стоя сам в някой ъгъл на бара. Забавлявам се по същия начин, по който го прави всеки млад човек”, коментира актьорът, който доскоро имаше очи единствено за приятелката си.

Покрай раздялата с любимата си Ива, Бойко преосмислил доста неща от живота си и признава, че съжалява за много от тях. Затова и поне за момента ежедневието на актьора е запълнено от снимки и репетиции за новите епизоди от сериала „Стъклен дом“. Актьорът също така откровено признава, че в момента в живота му няма друго момиче, но като се има предвид огромния интерес на девойките към него, едва ли ще страда сам още дълго време.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи