Елен Колева: Не исках да съм известна, но станах




Елен Колева: Не исках да съм известна, но станах
Часове преди да излезе на сцената в постановката "Очакване на младо маце" актрисата Елен Колева разказа какво ново се случва около нея.


Елен Колева се завръща на театралната сцена и е по-щастлива от всякога. Чаровната актриса ни посрещна в гримьорната на театър София, където се подготвяше за премиерата на постановката ''Очакване на младо маце", дело на режисьора Минчо Събев.

Пиесата е комедия, но има филосфска препратка към женския характер и проблемите между мъжете и жените. В пиесата Елен вае девет женски образа. Героините са различни като националност и темперамент - ревнива италианка, властна германка, досадна рускиня, която иска любимият да и повтаря постоянно колко я обича,

Елен открива себе си, най-вече в рускинята, която има нужда от внимание и красиви думи.

''Откривам себе си в почти всички образи, но може би често съм досадната рускиня, която иска постоянно мъжът й да й казва колко я обича'', казва Елен пред Blife.bg

Относно звездната си кариера, актрисата каза:

''Незнам какво е успех. Това е моят път, това са нещата, които са ми се случили. За всяко нещо, което другите отчитат като успех, съм заплатила. Ако трябваше да избирам бих редуцирала някои участия, сега. Човек пробва различни неща, но сцената е голямата ми любов''.

Елен е на сцената от четири годишна и театърът е нейната страст.

''Всички тези участия ме отдалечиха и аз забравих защо съм искала да стана актриса. Аз не исках да съм известна, но станах. Не съм се борела за слава, тя просто ми се случи. Има хора, които се стремят към това цял живот, но не се получава. Това е съдба''.

Очаквайте втората част от интервюто с Елен Колева. В него тя говори за нещата от живота, разбулва митовете и клюките, които жълтата преса пише по неин адрес.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи