Емануела: Шокирана съм от лъжите на Слави




Емануела: Шокирана съм от лъжите на Слави
Спряганият за гадже на скандалната певица Емануела бизесменът Слави Транспорта зави пред Блясък: „Емануела лъже, никога не съм имал нещо общо с нея".


„Не отричам, че я познавам и сме се виждали с приятели в компания, но никога не сме имали връзка. Изглежда тя си е представяла нещата по друг начин или е искала да излязат така както тя ги е планирала, за да си направи реклама. Това е човекът, който най-много лъже, не познавам друг такъв", твърди Слави.

Пред сайта Blife Емануела коментира думите на Транспорта така:

„Нямам думи. Тази постъпка от страна на Слави е много недостойна. Потърсих го да го питам защо е казал всичко това и той отрече. Каза ми, че никога не говорил такива неща. Разбира се, че лъже. Но това, че сме имали връзка и сме били заедно може да се провери със самолетните билети, бяхме заедно в Гърция, Франция. Как мога да си правя реклама с него? Никой не го познава. Аз напуснах Денис, защото бях влюбена в Слави. Много съм разочарована от постъпката му. Може би иска да се върне при бившата си и е спретнал този театър. Не искам да си отварям устата, че ако се разприказвам ще му стане доста неудобно", гневно отсече Емнуела.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи