Мъжът на Мария я лиши от Бентлито




Мъжът на Мария я лиши от Бентлито
Бесен, Митко си взел обратно луксозното возило от невярната си съпруга

Суперлуксозното Бентли от две седмици е обявено за продан чрез специализиран сайт в интернет. Баровската кола се води на името на Димитър Андонов, но в последните месеци с нея освен палавата му жена, из София фучал и първият приятел на любовника й Ники Михайлов – Емилиян. Той въртял волана под прикритието на личен щофьор на певицата.
След като се разделил с Мара Отварачката, Митко си взел обратно Бентлито и го обявил за продажба за 100 хиляди лв, като бил готов и да отбие от цената.
Ако са верни слуховете, които обикалят софийския чалга елит, за пет години семеен живот Мара Отварачката е струвала на мъжа си към 2 млн. евро – коли, маркови дрехи, скъпи часовници, апартаменти, екскурзии до екзотични острови или пък воаяжи до Сен Тропе, по време на които на Андонов му никнат еленски рога…
Бентлито иначе бъка от екстри, сякаш е било презназначено за холувудска мегазвезда, а не за провинциална чалга певица, родена в Стара Загора.
Миналата седмица Мария изплю камъчето и разкри макар и с половин уста за развода си с Митко. Сега сърцето й било отдадено на друг. Клюката гласи, че това е Кристиян Гушеров, син на бизнесмена Добромир Гущеров.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи