Скандал в ефир: Маргарита Михнева и Нора Нова се хванаха за косите




Скандал в ефир: Маргарита Михнева и Нора Нова се хванаха за косите
Невиждан скандал спретнаха в ефира на Нова телевизия певицата Нора Нова и журналистката Маргарита Михнева. Това стана в предаването "На кафе".

Поводът на махленските крясъци между двете е общинско място пред кооперацията в която живеят. Там Нора Нова държала своя автомобил. Михнева обаче не била съгласна с това и често викала полиция. Имотът е публична общинска собственост, става ясно от документ, издаден от главния архитект на София Петър Диков.


На моменти спорът между двете съседки излезе извън контрол, тъй като и Михнева и Нора Нова си отправиха взаимни обвинения.

“Да, госпожо клюкарке, там стоеше колата ми! Виж се ти в чие жилище живееш”, обърна се певицата към скандалната журналистка.

“Аз съм си купила този апартамент, а ти си го откраднала!”, допълни разтрепераната певица.

Михнева пък й кресна, че дължи огромна сума на “Топлофикация”, тъй като от години не си е плащала парното. Над 5 000 лева дължи певицата Ахинора Куманова, каза тя. И допълни: "Градинката е публична общинска собственост. Никой няма право да използва градинката за лична собственост”.

Според Михнева, автомобилът на съседката й стояла с години на общинския терен, който би трябвало да се ползва от всички съкооператори. Тя се присмя на намерението й да дари автомобила на дома “Малката къща” в столичния квартал “Княжево”. Колата била на 22 години и имало опасност да причини катастрофи на пътя.

Проверка на Нова телевизия обаче установила, че колата е изправна технически и няма проблем да бъде дарена на дома.

“Тя няма право да ме нарича лъжкиня. Абе махни се бе, госпожо, махни се! Това е моя собственост. Моята хигиена на общуване е друга. Аз такива махленски разпри по улици и тротоари не обичам”, крещеше Нора Нова на Михнева.


Певицата допълни, че преди да дари автомобила го е измила и е изчистила остатъците от падналите сливи върху него.

Водещата на предаването Гала и репортерката Зейнеб направиха няколко неуспешни опита да помирят двете. Нора Нова й отговори, че не иска да общува със съседката си Маргарита Михнева, тъй никой от 15-те семейства в кооперацията не поддържал контакти с нея.

Малко по-късно естрадната изпълнителка от соцминалото подари старото си возило на дома за сираци “Малката къща” в столичния квартал “Княжево”.

“Сърцето ме заболя, имам валидол в устата”, оплака се певицата Нора Нова на водещата “На кафе”. “Защо беше тази война в началото на предаването ти, Гала?”, не спираше да сe чуди дамата. “Нямам нищо общо с Маргарита. Тя търси конфликт, аз не й обръщам внимание. Да бъдем живи и здрави, и тя да бъде жива и здрава.”, пожела великодушно Нора Нова на себе си и на Михнева.

За дарената кола обясни: “Вместо да седи на двора и да гние... Много благотворителност съм правила, какво не съм мъкнала по детски домове - дрехи, одеяла, чаршафи, играчки”, каза Нора и обясни, че колата е тип-топ, не е крадена, пътувала с нея до Гърция, защото е мобилен човек, има всички документи – талон, гражданска отговорност до края на годината, има технически преглед от септември".

"Тази кола е на повече от 20 години. Пет - шест години тя стоеше като боклук в градинката. Направих й няколко пъти забележка да я предаде за вторични суровини, но това изглежда се оказа скъпо за Нора Нова". Това коменитра журналистката Маргарита Михнева пред blitz.bg.

“Това не е подарък и благотворителност, а един риск, който тя иска да прехвърли на дома за сираци. Ако утре стане нещо с тази кола кой ще отговаря? Нова телевизия ли ще отговоря солидарно с нея?", попита още Михнева.

Според нея обяснението на медията, че старият автомобил е минал технически преглед е несъстоятелен.

“Ами то и старите 40-годишни вагони, които Валентин Моллов внесе от Швейцария са минали технически преглед, ама вижте какви инциденти станаха с тях", каза още журналистката.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи