И Асдис Ран се тунингова




Ледената кралица Асдис Ран реши да ремонтира запуснатия си вид с помощта на пластичните хирурзи

И Асдис Ран се тунингова
От известно време футболната съпруга Асдис Ран търпи сериозни критики заради запуснатия си външен вид.



Закръглената й фигура предизвика куп коментари, още когато се съблече на представянето на новата си марка бельо наскоро, а според слуховете дори съпругът й настоявал спешно да отслабне, или ще се разведе с нея. Според запознати исландската красавица дотолкова се е занемарила, че дори и залата за фитнес не посещава вече от доста време.

Очевидно като повечето футболни съпруги и Асдис е прекалено заета, за да отдели време и да поспортува. Затова русокосата красавица е решила, вместо да хаби енергия и време на бягащата пътека, за по-бързо да се ремонтира с помощта на пластичните хирурзи, пише hotnews.bg. Само преди няколко дни известната блондинка била забелязана да влиза в известна столична клиника по пластична хирургия. Малко по-късно, след няколко инжекции с ботокс, Асдис си тръгнала с гладко и изпънато като струна лице.

Светските клюкари също не пропуснаха да забележат освеженото лице на исландската и с усмивки коментират, че след още някоя и друга корекция може и да успее да си върне перфектната форма. „Сега, ако се подложи и на малко липосукция, вече наистина ще изглежда като кралица“, шушукат из родния хайлайф.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи