Иван удвоил заплатата на Вихра и изчистил съвестта си




Вихра е доволна и в период на подем, а и Иван е наясно, че парите ще ползват и любимата му щерка

Иван удвоил заплатата на Вихра и изчистил съвестта си
Иван Христов изостави съпругата си Вихра, хвърли се в прегръдките на Ирина Сарачинова и сега не може да се насити на новата си любов.


За да е пълно щастието му и чиста съвестта му, той е оставил на бившата си общия им досега апартамент и джипа, който е купил на Вихра по времето, когато я е обичал.

Ситуацията в “Станция нова” вече не е военна. Отмина времето, когато сътрудници и служители са се чудили на кой лагер да са – за Ирина и против Ирина, респективно – за Вихра или против Вихра, и най-вече как да угодят на шефа Иван. В момента и двете жени в живота на Христов сияят. Всичко се решило на спешно съвещание. Иван и Андрей решили да сложат карай на тежката ситуация и взели мерки предаването пак да добие свеж и привлекателен вид. Андрей посъветвал авера си да увеличат двойно заплатата на Вихра, а Иван, който схванал ползата, моментално приел, приспивайки така и гузната си съвест. Заради двойно по-голямата заплата и заради усещането, че продуцентите държат на нея, Вихра вече не е същата отчаяна водеща, която всеки момент може да избухне в сълзи. Води предаването със самочувствие, и не се дава на върлата си врагиня Ирина.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи