Кристина Димитрова спала с 40 мъже




Кристина Димитрова спала с 40 мъже
Ветеранката на естрадата продължава да предизвика мачовски мераци и дори трайни сантименти от страна на стари свои обожатели

Дуетната половинка на Орлин Горанов все още е на върха на славата си като певица и секси жена, което е завидна участ за една не твърде млада жена. Певицата сама признава, че е имала шест или седем сериозни връзки през целия си живот. По-интересната част от признанието й съдържа автентична информация за още двайсет до трийсет несериозни такива. Тази бройка любовни авантюри според мнението на изпълнителката на „Добре ми е така” съвсем не била голяма от гледна точка на днешните рекорди, за които съвременните жени работят от ранни младини. Освен това бройката не съответствала на количеството обожатели и мераклии да преспят с нея по време на звездната й кариера,та до днес.

Все пак Криси опровергава слуховете, породили мнението, че тя е имала безброй сексуални авантюри с аргумента, че не гледа на секса като на спорт, а като на нещо интимно, което се случва между двама души. За повечето близки и многобройни познати на певицата не е тайна, че бившият й съпруг – агент Тенев и досега е лудо влюбен в нея и постоянно е в готовност да се вижда и да контактува с нея. След развода си тя и агента са останали приятели. Двамата са свързани не само от сантиментални спомени, но и от общ бизнес.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи