Забъркаха Нели Петкова в любовна интрига
Забъркаха Нели Петкова в любовна интрига

Съпругата на Робин Кафалиев сърдита на Нели Петкова, отмъкнала й гадже
Любовни драми и страсти се вихрят не само по коридорите на Нова тв, но и на Би Ти Ви, пише електронното издание „Блиц“. Популярната медия се тресе от скандали последният, от които е предизвикан от съпругата на Робин Кафалиев, Рени Викторова. Директорката на отдел „Програма“ на bTV Медия груп наложила абсолютна цензура над изявите на Нели Петкова в Би Ти Ви, твърдят от изданието. Причината медийната шефка да разпореди изрязване на всички кадри с гласовитата Блондинка се дължала на любовна свада, разкриват запознати.
Макар и семейна от дълги години Викторова била доста палава и често изнудвала популярни мъже. Срещу по-специално внимание към нея известните водещи получавали по-гледаемо ефирно време, както и по-високо заплащане. „Жертви“ на скандалните й апетити станали преди време Димитър Павлов и „опосумите“ Иван и Андрей, които доста бързо се преместили в Нова тв именно по тази причина.
Последната прищявка на скандалната шефка била да цензурира изявите на Нели Петкова в Би Ти Ви, пак заради мъж. Причината била, че Нели е забила гадже, към което и Викторова имала апетити. Ядосаната тв директорка наредила всички продуценти да изрежат от предаванията си, кадрите на които Нели присъства. Нареждането й обаче изкарало от нерви пиарката на Петкова, Светла Русева, която заплашила, че публично ще разкаже за скандалния случай ако цензурата не бъде свалена.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Следене по имейл

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи